Gouda bij Kaarslicht

Kjære Goudianere og alle andre elskere av Gouda bij Kaarslicht,

Jul kommer i år også og nå er det helt sikkert: Gouda bij Kaarslicht blir ikke kansellert, men skal bli veldig forskjellig fra de 64 tidligere år.

Dette året kan vi ikke se på teater, høre på kor og musikk og talenter eller synge med mange mennesker på forskjellige steder i byen. Vi kan heller ikke stå sammen med 25000 mennesker rundt juletreet i byen selv om juletreet, som også i år kommer fra søsterbyen Kongsberg, skal stå foran rådhuset. Fordi strenge korona-regler fra myndighetene ikke tillater dette og fordi vi ikke ønsker at Kaarsjesavond skal forårsake et nytt korona-utbrudd med økende smittetall i Juletiden i Gouda. Vi tar ikke noen risiko med hverandres helse!

Vi lager en annen utgave av julefeiringen, en spesielle jubileumsutgave som kan ses av alle dette året. Og som tidligere med et antall tradisjonelle ingredienser som 

Juleevangeliet, en tale av ordføreren og selve nedtellingen. Men også med mange nye elementer. Ikke med tusenvis av mennesker på torget, men likevel med alle sammen

"til stede". Både de som er skeptiske pga det farlige coronaviruset  og de som er i risikogruppen. Eldre som unge kan delta. Ja, ALLE kan delta.

Alle aktiviteter i Gouda og mye mer om vår hyggelige by finner du  på http://www.welcometogouda.com/

Velkommen til Gouda!

Vi ses!

Wilt u voordelig met de bus?

Woont u in een omliggende gemeente? Arriva heeft een mooie aanbieding voor u!
Read more »

Gouda, stad van...

Andere Goudse winterevenementen!
Read more »