Gouda bij Kaarslicht gaat samenwerking aan met de Theaterbakkerheij

 

Ieder jaar wordt rond deze tijd bekend gemaakt wie de artiest bij de boom is. Dat zou in normale omstandigheden ook nu weer het geval zijn geweest, ware het niet dat corona flink roet in het eten heeft gegooid. Zeker is dat de reguliere Gouda bij Kaarslicht, met veel optredens in de stad en rond 19.45u de ontsteking van de boom, dit jaar niet kan plaatsvinden en er een andere vorm is gekozen. Een vorm waarin andere samenwerkingsverbanden een rol gaan spelen.

Het is dan ook tijd voor een positief bericht. We zijn erg blij dat we bekend kunnen maken, dat maandagmiddag de stichting Gouda bij Kaarslicht in de Theaterbakkerheij een contract heeft ondertekend met John de Heij theaterproducties, om de coronaproof versie van de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht vorm te geven.

Beide partijen kijken erg uit naar het vormgeven van deze nieuwe samenwerking met een mooi plan voor deze speciale editie, waarin veel Gouwenaars, bekende en onbekende, een prominente rol gaan spelen. In de komende weken wordt steeds vaker een klein tipje van de sluier opgelicht over wat er precies staat te gebeuren

Lees ook bij onze mediapartner in de Goudse Post

Lees ook in het AD

Lees ook in deGouda

Lees ook in Gouds Dagblad

Wilt u voordelig met de bus?

Woont u in een omliggende gemeente? Arriva heeft een mooie aanbieding voor u!
Read more »

Gouda, stad van...

Andere Goudse winterevenementen!
Read more »